De ce este important sa ai un website pentru afacerea ta?

 
De ce este important sa ai un website pentru afacerea ta?

Website-urile sunt mijloace de raspandire a informatiei, relativ noi, primul website aparut pe internet fiind in anul 1991. Cu totii folosim zeci de site-uri in fiecare zi, deoarece ele sunt foarte raspandite in lumea online. De mai putin de 25 de ani aceste site-uri sunt disponibile publicului larg. Acestea sunt o unealta de care avem nevoie si, daca detinem o afacere, este important ca informatia sa fie bine structurata pe site pentru ca utilizatorul, clientul nostru, sa ajunga cat mai repede la exact ceea ce are el nevoie.
Acest lucru inseamna ca website-ul nostru este unul dintre cele mai bune mijloace pentru a face marketing. Chiar daca nu planuiesti sa vinzi nimic pe internet sau chiar daca afacerea ta functioneaza si fara un website, nu trebuie sa minimalizezi puterea online-ului.
Depindem de acest mediu online foarte mult si nu putem functiona ca afacere daca nu detinem un website functional. Exista multe motive pentru care afacerea ta ar trebui sa aiba un website, este o unealta de comunicare ce se aplica la orice nisa. Insa in acest articol va voi prezenta doar cateva motive pertinente pentru care afacerea ta ar trebui sa fie reprezentata de un website:

58% din utilizatorii internetului tind sa aiba incredere intr-un business care are prezenta online

1. Clientii se asteapta la un website


Intr-adevar, atunci cand au nevoie de mai multe informatii, clientii si nu numai, vor cauta afacerea ta pe Google. De ce fac acest lucru? Deoarece informatiile ar trebui sa fie mult mai usor de gasit, iar aceasta metoda este mult mai simpla decat, de exemplu, daca ar suna pentru informatiile necesare si ar fi nevoiti sa astepte o perioada de timp pentru a i se furniza acele informatii.
Daca afacerea ta nu exista in mediul online, aceasta nu va putea fi gasita de viitori posibili clienti si isi va pierde din credibilitate.

2. Promovarea afacerii

In mediul online, chiar daca nu doresti sa vinzi ceva, iti poti promova afacerea. Fie ca alegi sa folosesti Google AdWords sau doresti sa iti promovezi business-ul folosind optimizarea pentru motoarele de cautare in mod organic, vei vedea ca atunci cand esti activ in mediul online, oamenii iti vor promova afacerea, deoarece cel mai bun mod de a furniza informatia este pe internet. Acest lucru se intampla adesea in Social Media. Daca exista vreun produs/serviciu care le-a placut in mod special sau pur si simplu apreciaza, in general, serviciile pe care tu le oferi, vei primi like-uri la pagina de Facebook si reach-uri organice catre aceasta.
Sfat: Pentru a atrage trafic pe site-ul tau, link-urile distribuite pe Facebook si pe alte retele de socializare trebuie sa vina direct din site, pentru ca vizita sa se contorizeze in contul acestuia.

3. Economisesti timp

Cu ajutorul unui website, poti economisi timpul pe care il petreci in mod obisnuit pentru a furniza informatii prin intermediul unei brosuri, a e-mailurilor sau a telefonului.
Informatiile astfel furnizate vor fi transparente si disponibile pentru toata lumea, iar cu o strategie buna de SEO, vei fi in primele pozitii.

4. Website-urile nu sunt locale, sunt globale

Acest lucru inseamna ca oricine din lume iti poate accesa afacerea. Iti poti extinde business-ul in toata lumea, iar potentialii colaboratori te vor gasi mult mai usor.
In conditiile in care detineti un magazin fizic si efectuati vanzari prin intermediul acestuia, sfatul nostru este sa aveti si un site de prezentare pentru produsele existente in magazin, chiar daca nu veti vinde online. Deoarece pot exista potentiali clienti care ar cumpara ceea ce vindeti, insa nu stiau de existenta produselor. Peste un bilion de oameni din lumea intreaga folosesc internetul.


Detalii creare site web | creare site online | servicii optimizare SEO | realizare site | campanii Google AdWords.
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos
 

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.