Trucuri SEO pentru a scrie corect un articol

 
Trucuri SEO pentru a scrie corect un articol

Atunci cand incepem redactarea unui articol ne gandim, in primul rand, la optimizarea pentru motorul de cautare Google. Aceasta s-ar putea sa fie insa prima greseala. De ce? Deoarece tindem sa nu raspandim cuvintele cheie in mod natural in frazele pe care le scriem, ci sa le fortam putin. Incercam, poate, sa cautam sinonime si sa le repetam pentru o optimizare cat mai buna. Vedem, in urmatorul articol, cateva trucuri SEO pentru a scrie corect un articol:

1. Nu copia textul

Daca este vorba despre un citat sau despre un text pe care este musai sa il iei ca atare, nu uita sa precizezi sursa. Algoritmii Google isi dau seama chiar si atunci cand incerci sa schimbi cuvintele dintr-o anumita fraza pentru a-i da textului alta forma, iar pagina ta va fi taxata din punct de vedere SEO.
Exista tool-uri care te ajuta sa modifici articole deja existente pentru ca Google sa nu isi dea seama ca sunt copiate. Nu sunt recomandate. Foloseste-ti propriile cuvinte pentru a redacta articole.

2. Continutul pentru oameni, optimizarea pentru Google

Nu te axa doar pe optimizarea articolului pentru SEO. Incearca sa oferi informatii valoroase pentru cititori si ei vor reveni pe site-ul tau. Acesta este o metoda de promovare si asa vei obtine, organic, cititori fideli.

3. Foloseste paragrafe si titluri

Folosind liste numerotate si paragrafe bine delimitate, informatia va fi structurata mult mai usor si cititorul va putea alege exact ce are nevoie din articolul tau. De asemenea, citind titlurile, oricine isi poate face o idee despre ceea ce urmeaza sa citeasca in acel paragraf. Ai grija ca fiecare aliniat sa aiba o idee, un subiect bine definit si nu folosi un nou paragraf doar pentru ca arata bine.

4. Poze

Insist pe faptul ca retina retine cele mai multe informatii si vizualul este memorat cel mai bine.
Retinem imediat: 10% din ceea ce citim, 20% din ceea ce auzim, 30% din ceea ce vedem, 50% din ceea ce, simultan, auzim si vedem. De aceea, calea cea mai sigura pentru a retine informatia este sa oferim si poze.
De asemenea, nu uita de atributul alt care nu trebuie sa lipseasca de la nicio poza.

Vezi aici si cum sa cresti traficul pe site-ul tau.

trucuri seo


Detalii creare site online | servicii optimizare SEO | campanii Google AdWords | web design Bucuresti.
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos
 

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.