Top 7 motive pentru care ar trebui sa folosesti WordPress

 
Daca ai o afacere sau un serviciu si doresti sa creezi un website reprezentativ, iti recomandam WordPress, un pachet software gratuit si usor de utilizat bazat pe PHP si MySQL. WordPress-ul a fost folosit de mai mult de 23.3% din top 10 milioane de website-uri din Ianuarie 2015 (sursa: Wikipedia). WordPress iti permite sa creezi website-uri sau bloguri frumoase si puternice. De ce WordPress? Pentru ca este si gratuit si are o multime de beneficii, asa cum precizeaza si creatorii acesuia pe site-ul oficial. In articolul urmator iti prezentam 7 motive pentru care ar trebui sa folosesti aceasta platforma.

1. Iti poti personaliza site-ul

Cu WordPress poti face orice doresti cand vine vorba de design si nu numai. Poti instala teme gratuite sau poti cumpara teme care se potrivesc perfect cu ceea ce-ti doresti tu, avand si mai multa libertate in customizarea lor. Daca ai probleme in a folosi o anumita tema, ai posibilitatea de a cere ajutorul autorilor, acesta fiind doar unul dintre avantajele pe care le poti avea achizitionand o tema.

2. Libertate de alegere

WordPress este o platforma de tip open source si este usor de instalat, gestionat si actualizat. Nu trebuie sa fii programator sau expert in domeniu pentru a folosi WordPress. Ai libertatea de a alege tema pe care o doresti si vei primi sprijin gratuit din partea autorilor, daca o cumperi in varianta PREMIUM. Daca alegi totusi sa nu cumperi o tema, poti gasi o multime de tutoriale care sa te invete bazele WordPress-ului. Gasesti peste 3,000 de TEME si peste 35,000 PLUGIN-uri pe care le poti descarca, instala si folosi cum doresti pe orice site doresti.

4. SEO

WordPress.com este optimizat pentru SEO si aduce site-ul tau in atentia utilizatorilor de Google, Bing, Yahoo si al altor motoare de cautare. WordPress este prietenos cu motoarele de cautare, deoarece beneficiaza de multiple functionalitati ce ajuta site-ul sa fie SEO friendly. Deoarece Google este cel mai folosit motor de cautare, este important ca website-ul tau sa fie SEO friendly (prietenos cu motoarele de cautare); acest lucru iti va aduce trafic si, implicit, clienti. Majoritatea expertilor SEO recomanda folosirea unui plugin pentru optimizarea paginilor. Cel mai folosit este SEO by Yoast, iar acest plugin te ajuta sa definesti cuvantul cheie, titlul SEO si descrierea –meta description- pentru articolele tale.

5. Optimizat pentru telefoanele mobile

Este important sa optimizezi site-ul pentru telefoanele mobile, in limbajul de specialitate folosindu-se denumirea de Responsive Web Design. Poti face un site sa fie optimizat pentru orice dispozitiv folosind plugin-urile WordPress sau poti, de asemenea, cumpara o tema responsive. Si temele gratuite pot promite acest lucru insa ai grija sa o testezi cu atentie.

6. WordPress este securizat

Popularitatea WordPress-ului il face o tinta importanta pentru atacatori deoarece o vulnerabilitate poate avea impact substantial asupra activitatii unei afaceri. Update-urile, parolele puternice si furnizorul de web hosting sunt aspecte importante carora va recomandam sa le acordati o atentie maxima!

7. Widgets

Personalizeaza website-ul tau cu widget-uri care sa corespunda nevoilor tale. Aceste extensii adauga functionalitati uimitoare si-l transforma intr-un site capabil sa indeplineasca functiile necesare afacerii tale. Le poti adauga in zona de footer(subsolul website-ului) sau in sidebars(barele laterale alte website-ului).

  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.