Cinci sfaturi pentru un site frumos

Dacă doriți să vă lansați un site sau să îl îmbunătățiți vizual, încercați cu încredere aplicațiile și adresele prezentate în acest articol.

Aspectul este foarte important în lumea internetului. Dacă nu aveți la dispoziție o echipă de designeri sau o firmă căreia să îi cereți exact ceea ce vă doriți, puteți apela la câteva scurtături eficiente pentru a vă înfrumuseța pagina de web.

O grafică reușită poate fi o cheltuială în plus pentru o afacere online, dar un site frumos nu implică neapărat un efort financiar. Mai jos, vă prezentăm câteva sfaturi despre cum să reușiți acest lucru.

Un site frumos în cinci pași simpli


1.


Font Awseome este o sursă uriașă de iconițe, disponibile gratuit chiar și pentru scopuri comericale. Pictogramele pot fi mărite foarte mult și folosite chiar și ca imagini sau ca link-uri directe către pagini pe site-ul vostru. Colecția este una foarte bogată și imaginile sunt realizate cu mare grijă.

2.


Fiverr.com este un alt loc de unde puteți să faceți rost de elemente grafice de mare calitate. După cum îi spune și numele, majoritatea produselor de pe acest site costă cinci dolari. Pagina pune la dispoziție ilustrații hand-made la acest preț. Fiverr.com colaborează cu numeroși artiști, iar un site frumos are nevoie și de multă creativitate.

3.


Dacă sunteți în căutarea unui logo de calitate, 99designs.com este un site potrivit. În schimbul unui preț destul de mic, designerii site-ului vor intra într-un concurs pentru a vă realiza emblema site-ului. Toate logo-urile sunt realizate de graficieni cu experiență, iar voi decideți câștigătorul.

4.


Dacă nu aveți un buget prea mare pentru fotografii, unsplash.com oferă o gamă uriașă de imagini gratuite, fără licență, iar drept rezultat veți avea un site frumos. Fotografia care însoțește acest articol a fost descărcată de pe acest site, iar acolo găsiți o sumedenie de poze realizate de profesioniști, care ”dau bine” pe internet.

5.


În lipsa unor cunoștiințe avansate de Adobe Photoshop, folosiți GIMP pentru editarea fotografiilor. Acest program poate fi descărcat și folosit fără vreo cheltuială. Este destul de greu de folosit, însă nici Photoshop nu este chiar la îndemâna oricui. Cu o fereastră de Google deschisă, însă, vă veți descurca fără probleme.

Pentru alte sfaturi despre promovarea şi optimizarea site-ului vostru, click AICI

Publicitate online | Servicii optimizare SEO | Web design Romania | Campanii Google AdWords | Magazin virtual
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.