Contacteaza-ne!Cere o cotatie de pret. Fara costuri sau obligatii

Servicii

SEO

Vizibilitatea site-ului tau este la fel de importanta ca si valoarea de piata a produselor si serviciilor tale, intelegem ca iti doresti sa fii pe prima pagina. Sa fii pe prima pagina inseamna sa ai mai multi vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale, iar asta inseamna mai multe vanzari. Verifica pachetele noastre SEO si hai sa vorbim despre performantele SEO ale site-ului tau.

WEBDESIGN

E important pentru afacerea ta sa ai un site si trafic. Dar e si mai important sa transformi vizitatorii in clienti. In asta consta succesul unui site, de aceea design-ul are, poate, cel mai important rol. Impresioneaza-ti vizitatorii cu un design unic, cere o propunere de la echipa noastra de webdesign. Pentru ca site-ul tau trebuie sa lucreze pentru tine.

GRAFICA

Stiai ca....

In doar cateva secunde creierul uman isi va crea o opinie despre compania ta bazandu-se doar pe logo?

Hai sa alegem impreuna imaginea business de care are nevoie site-ul tau!

GOOGLE ADWORDS

Cum ar fi sa ajungi la utilizatori exact atunci cand acestia cauta pe internet produsele sau serviciile tale si sa platesti doar cand un utilizator ajunge pe site-ul tau? Pentru asta avem programul de publicitate Google Adwords. Anuntul tau poate aparea atat pe Google cat si pe site-urile web partenere ale acestuia. Incearca experienta Google Adwords alaturi de noi.

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.