Reclamele Google AdWords vor disparea din partea dreapta

 
Ads-urile Google AdWords nu vor mai fi afisate in partea dreapta a paginii din motorul de cautare, conform searchenginewatch.com. Confirmat de numeroase surse, acest lucru a fost pus in aplicare incepand cu data de 19 Februarie 2016. Singurele reclame care vor fi afisate de acum inainte, vor fi acelea de la inceputul primei pagini din Google, numarul lor crescand de la trei reclame la patru, lucru pe care l-am observat si noi, cu o simpla cautare a structurii "carti de vizita".


Aceasta schimbare va avea ca efect apropierea experientei utilizatorului de pe Desktop cu cea a utilizatorului de pe dispozitivele mobile, cu toate ca nu a fost confirmat faptul ca numarul reclamelor de pe mobil vor creste.

Numarul website-urilor care au un design responsive creste in fiecare zi, iar acest lucru face ca toate modificarile aferente motorului de cautare sa fie directionate catre o utilizare mai eficienta si mai corecta, indiferent ca accesezi Google de pe smartphone, tableta, laptop sau Desktop.


Spatiul de pe prima pagina va fi din ce in ce mai pretios pentru o indexare organica, iar repercursiunile vor exista pentru toata lumea deoarece cautarile vor fi "impinse" in jos.

Google AdWords

  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.