VerticalNews.ro

DESPRE CLIENT
  verticalnews.ro  este un site de stiri -CMS cu panou de administrare, dezvoltat pe platforma WordPress. Au trecut trei ani de când am început acest demers și, iată, avem cu ce să ne mândrim. Am crescut, ne-am maturizat, am avut experiențe noi și inedite. La fel și VerticalNews, care din blogul de acum doi ani a ajuns aștazi la un serviciu complet, deosebit, pus în slujba românilor.

Pe lângă jurnalismul de calitate cu care v-a obișnuit în ultimii trei ani, VerticalNews vă oferă azi asistență juridică gratuită și în timp real. Avocați licențiați acordă, live și fără pretenții financiare, consultații din domeniile principale ale dreptului.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML
CSS
PHP
MySQL
JavaScript

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-VerticalNews

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.