shop.cathiasedeline

DESPRE CLIENT
Am lansat www.shop.cathiasedeline.com, un magazin de vanzari online. Platforma folosita este custom realizata de specialisti nostri, compatibil cu ultimele tehnologii de pe piata de webdesign (HTML5/CSS3/JavaScript), este „responsive”, ceea ce inseamna ca este compatibil cu diverse platforme: iOS, Android, s.a.Design-ul este unul modern, cu slider pe intreaga lungime a browser-ului, cu sectiune de produse recomandate si cele mai noi produse adaugate. Magazinul intruneste toate functionalitatie specifice unui magazin online: creare cont, wishlist, cos de cumparaturi, filtru etc.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML5
CSS3
PHP
MySQL
JavaScript
AJAX

SERVICII OFERITE
Design grafic al site-ului si dezvoltare
Este un magazin online custom made, cu design simplu si cat ma evidentiat in favoarea produselor.
Search Engine Optimization (SEO)
Design modern.

portofoliu-cathias-shop

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.