Jurnallifestyle.ro

DESPRE CLIENT
  jurnallifestyle.ro  este un site de prezentare -CMS cu panou de administrare, dezvoltat pe platforma WordPress. WordPress este o platforma software opensource care permite crearea de siteuri si bloguri foarte usor si are o interfata de administrare foarte intuitiva.
“Jurnal LifeStyle scrie, fila cu fila, ceea ce va fi, cu siguranţa, un tratat despre viata frumoasa. Jurnal LifeStyle nu este doar un alt site, ci un proiect de suflet, scris cu suflet, fara compromisuri si, foarte important, credem noi, fara VIP-uri si vedete de carton. Vom promova valoarea si frumosul si ne vom adresa tie, cititorule, ca de la prieten la prieten, sperand ca legatura noastra sa dureze si sa ne vrei zilnic alaturi de tine.
De aceea te incurajam sa ne spui ce-ti doresti pentru dimineti si zile senine, sa ne apreciezi dar si sa ne dojenesti, sa fii parte din proiectul nostru, iar noi promitem ca nu te vom dezamagi!” – Echipa Jurnal Life Style

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML
CSS
PHP
MySQL
JavaScript

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-JurnalLifeStyle

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.