decsolar.ro

DESPRE CLIENT
decsolar.ro este o companie care a reunit o echipa de specialisti in domeniul energiei regenerabile prin panouri fotovoltaice, care ofera servicii de consultannta , proiectare si executie pentru instalatii fotovoltaice on – grid si off – grid .

DEC Solar se adreseaza tuturor clientilor , persoane juridice cat si fizice , care doresc sa instaleze panouri solare fotovoltaice pentru a deveni independenti energetic , pentru a face economie la factura de electricitate dar si celor care au locatii izolate, neracordate la reteaua nationala .

DEC Solar vine si in intampinarea celor care implementeaza sisteme solare fotovoltaice prin proiecte finantate din fonduri europene sau guvernamentale oferind solutii complete de consultanta, proiectare si executie.

DEC Solar colaborareaza cu companii cu experienta internationala in acest domeniu : Schneider Electric , PowerOne – ABB , Danffos , Mastervolt , SMA , Solatronics – pentru echipamente electrice si K2 System Gmbh pentru structura de prindere.
Suntem in permanent contact cu specialisti de cel mai inalt nivel din Romania si strainatate din domeniul energiei regenerabile , pentru a fi la curent cu noile descoperiri si tendinte. Urmarim constant informatiile din literatura de specialitate pentru a le aduce aproape de clienti , fie prin publicarea lor pe site-ul nostru , fie in cadrul procesului de recomandare al celor mai noi produse. In acest context participarea la targuri , expozitii si diverse seminarii de specialitate ramane o prioritate , ca si difuzarea noutatilor in domeniu pe blogul nostru .

Panourile fotovoltaice provin de la producatori de renume din Comunitatea Europeana cat si din Asia.

portofoliu-decsolar.ro

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.