Candy-bar.ro

DESPRE CLIENT
  candy-bar.ro  este un site de prezentare -CMS cu panou de administrare, dezvoltat pe platforma WordPress. Cautati un candy-bar care sa ii impresioneze pe invitatii dvs? La www.candy-bar.ro echipa noastra de specialisti este in totalitate dedicata amenajarii unui astfel de surprize dulci! Amenajam in functie de locatie, tema si cerinte un adevarat festin delicios si colorat care va fascina atat privirea cat si gustul oaspetilor dvs.Sa creezi un eveniment unic poate fi o adevarata provocare in zilele noastre, dar www.candy-bar.ro se dedica in EXCLUSIVITATE prezentarii unor idei ORIGINALE, care sa se asorteze cu tema si starea evenimentului dvs. Un bufet de dulciuri poate fi vesel, copilaresc si amuzant sau sofisticat, elegant si rafinat, in functie de cerintele clientilor . In mod sigur venim cu o idee care să se potrivească dorinţelor clienţilor noştri.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML5
CSS3
PHP
MySQL
JavaScript

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-CandyBar

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.