Bunicul.ro

DESPRE CLIENT
Site prezentare/blog – CMS
Cine sunt?

Daca te intereseaza, raspunsul la acesta intrebare este Nicu Plai.

Sunt nascut in 1985 si am o scoala a vietii la activ, pe care o consider cea mai importanta, sunt si “viitor posibil inginer” asa cum ne numeau unii profesori la facultate.

Despre viata profesionala mai multe detalii aici http://www.linkedin.com/pub/nicu-plai/13/b60/b21 pentru ca acest site nu are scopul de a ma promova pe mine, din punct de vedere profesional.

Sunt un om deschis la nou si cu idealuri mariperfectionist din fire si analitic in aceeasi masura. Sunt un om care isi traieste viata cu bucurie si care incearca sa schimbe mentalitati si prejudecati si sa influenteze lucrurile din jurul lui, toate in care ma implic si nu numai, pe principiul unui zicale: “Omul sfinteste locul!“.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML5
CSS3
PHP
MySQL
JavaScript
AJAX

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-bunicul

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.