BonaOnline.ro

DESPRE CLIENT
  bonaonline.ro  este un site de prezentare -CMS cu panou de administrare, dezvoltat pe platforma WordPress. Bonaonline.ro vine alături de părinţi şi de cei care doresc să lucreze cu mămicile şi tăticii în creşterea celor mici.

Ştim că timpul este important şi fiecare minut liber contează. Aşa că ne-am gândit să oferim, într-un cadru accesibil şi transparent, articole şi informaţie de specialitate. Vom vorbi despre psihologia copilului, jocuri care să le dezvolte inteligenţa, despre cum să dezveţi minciuna, despre venirea pe lume a copilului sau rivalitatea dintre fraţi.
Primul site din România care oferă consultanţă gratuită de specialitate, prin intermediul chat-ului cu o bonă cu experienţă, bonaonline.ro intră în familia voastră ca un membru de încredere, care poate fi apelat în orice moment, pentru sfaturi, articole, informaţii, interviuri şi idei utile în creşterea şi educaţia copiiilor.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML
CSS
PHP
MySQL

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-Bona

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.