AgrovetMang.ro

DESPRE CLIENT
  agrovetmang.ro  este un site de prezentare cu panou de administrare, dezvoltat pe platforma WordPress. Societatea AGROVET SA Bucureşti este firma părinte al unuia din cele mai importante grupuri de societăţi care operează în sectorul agricol românesc. Grupul AGROVET a devenit o afacere dinamică de nădejde, cu o strategie bine definită, cu conexiuni puternice şi o poziţie foarte bună pe un segment larg al pieţei interne şi externe.

GRUPUL AGROVET a fost înfiinţat pentru a asigura o politică integrată comercială, promoţională şi de piaţă pentru toate firmele implicate în dezvoltarea programului agricol al AGROVET, pentru a oferi o distribuire judicioasă a resurselor de care dispun membrii în cadrul grupului şi pentru a coordona pe cât de bine posibil politica de investiţii.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML5
CSS3
PHP
MySQL
JavaScript
FLASH

SERVICII OFERITE
Site de prezentare cu panou de administrare
Design modern.

portofoliu-Agrovet1

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.