Contacteaza-ne!Cere o cotatie de pret. Fara costuri sau obligatii

Plata in rate

 

Website in Rate cu 0% dobanda!

Play Solutions vine in ajutorul clientilor, dandu-le acestora posibilitatea de a-si achizitiona un website in rate: fixe, egale, fara comisioane, fara dobanda si fara un serviciu bancar.

Plata in rate presupune semnarea unui contract de tip abonament, pe o durata de minim 2 luni. In functie de valoarea proiectului tau, perioada poate fi negociata.

Pe perioada derularii contractului, aplicatia va fi gazduita pe unul din serverele noastre si nu vei avea acces la fisiere si/sau baza de date, decat dupa achitarea integrala a ratelor, moment in care poti alege sa schimbi gazduirea sau sa ramai in continuare clientul nostru. Vei avea acces, daca este cazul, la CMS (Content Management System).

Include:

  • - Garantie si mentenanta* 30 de zile de la lansare.

*Atentie! Mentenanta presupune asigurarea unei bune functionari a aplicatiei dezvoltate de noi. Aceasta nu presupune modificari aduse functionalitatilor sau infatisarii acesteia.

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.