Noua actualizare a browserului Opera are ad blocker incorporat

 
Noul update al browserului Opera vine cu optiunea de a bloca reclamele, fara ca tu sa fii nevoit sa instalezi o extensie. Toate browserele existente: Chrome, Mozilla, etc. au optiunea de a bloca reclamele, folosind o extensie de AdBlock.

Va intrebati de ce au realizat cei de la Opera un browser cu functionalitate integrata de blocare a reclamelor? Principalul motiv este rapiditatea incarcarii site-urilor. Viteza de navigare a blogurilor, magazinelor online dar si a site-urilor de stiri va fi cu aproximativ 40%-50% mai mare. Partea buna este ca ai posibilitatea de a-ti alege site-urile pe care vrei sa apara, in continuare, reclamele, insa decizia celor de la Opera ridica semne de intrebare, avand in vedere ca ei sunt o companie de publicitate online, conform techcrunch.com.sursa
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.