Joaca-te PAC-MAN in Google Maps

 
Da, stim ca este 1 Aprilie insa aceasta nu este o pacaleala: acum te poti juca PAC-MAN pe Google Maps. Cum? Nu trebuie decat sa deschizi Google Maps si vei gasi in partea de jos a paginii celebrul joc PAC-MAN. Google iti ofera ocazia sa-ti transformi cartierul intr-un loc de joaca.

Primul pas este sa scrii adresa pentru a-ti gasi locatia pe care doresti sa o transformi intr-o harta a celebrului joc, apoi dai click pe PAC-MAN-ul din josul paginii. Se va transforma intr-un labirint cu fantomele/monstrii de care trebuie sa scapi si, in acelasi timp, sa "mananci" cat mai multe bilute. Poti da zoom pe harta pentru a gasi strada pe care o doresti si poti juca acest joc oriunde doresti in lume. Probabil ne-am dori sa avem acest joc in fiecare zi la dispozitie insa, din pacate, o sa avem parte de el cel mai probabil doar in aceasta zi de 1 aprilie.

Cand PAC-MAN inghite o bila alba, fantomele capata culoarea albastra si pot fi de asemenea inghitite. Wikipedia: Jocul Pac-Man conceput de firma Namco a fost un hit si a devenit un adevarat fenomen cultural. Jocul a lansat un desen animat si cantece pop, devenind unul dintre cele mai copiate jocuri din toate timpurile. Mult succes la doborarea recordurilor in acest joc.

Pac-Man in Google Maps

Pac-Man


Creare site online | Servicii optimizare SEO | Creare magazin online | Campanii Google AdWords
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos
 

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.