Google sustine ca reclamele de pe YouTube sunt mai eficiente decat cele de la televizor

 
Google sustine ca reclamele de pe YouTube sunt mai eficiente decat cele de la televizor. Acest lucru este confirmat de catre Matt Brittin, coordonatorul echipei Google din Europa, care spune ca in 80% din timp, YouTube isi face treaba mult mai bine decat TV-ul, in ceea ce priveste convingerea utilizatorilor de a cumpara diferite produse. Studiul a fost efectuat pe 56 de tari, conform The Guardian.

Industria TV-ului nu este foarte fericita de acest lucru, dar reprezentantii Thinkbox, din care fac parte posturile de televiziune ITV, Sky si Channel 4, sustin ca scopul televiziunii este acela de a construi brandurile si de a accentua pozitionarea acestora pe piata.

Eileen Naughton, director Google in Marea Britanie, spune ca trei sferturi din bugetul investit in televiziune ar trebui redirectionat catre YouTube.
In prezent, Google este cel mai important si cel mai utilizat motor de cautare din lume, fondat pe data de 4 Septembrie, 1998, de catre Sundar Pichai.

  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.