Google Penguin, cea mai asteptata actualizare a anului

 
Google Penguin este algoritmul pe care Google l-a lansat in anul 2012, luna aprilie. Scopul acestui algoritm este penalizarea site-urilor care folosesc tehnici de Black Hat pentru a ajunge in primele pagini din motorul de cautare. De asemenea, algoritmul taxeaza acele site-uri care nu au un continut de calitate, chiar daca ele nu utilizeaza tehnici nedorite.
Urmatorul update al algoritmului Google Penguin este asteptat inca de la sfarsitul anului 2015, insa Gary Illyes a anuntat pe pagina lui de Twitter faptul ca nu se vor lansa schimbari majore de algoritm in perioada sarbatorilor.

Zineb Ait a anuntat, pe pagina ei oficiala de Twitter, conform seroundtable.com, faptul ca actualizarea de algoritm va fi lansata "de indata ce este gata", asa cum putem vedea si in screenshot-ul de mai jos. Zineb Ait lucreaza pentru Google ca Webmaster Trends Analyst.

Twitter Zineb Ait
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.