Google lanseaza aplicatia de mesagerie Google Allo

 

Din aceasta vara ne vom bucura de o aplicatie pentru mesagerie pe care Google o va lansa. Aplicatia se numeste Google Allo si nu este cu foarte mult diferita de aplicatiile pe care le folosim si noi zi de zi, precum WhatsApp sau Facebook Messenger. Pentru a ne convinge insa ca aplicatia este ceea ce noi avem nevoie, Google vine cu imbunatatiri care te vor face sigur sa iti doresti sa o instalezi si tu.

Cateva lucruri pe care aplicatia Google Allo le va avea si cu care doreste sa cucereasca piata:

1. Posibilitatea de a scrie cu fonturi de marimi diferite

2. Google Assistant

Acest asistent virtual care se afla in spatele aplicatiei raspunde la intrebarile pe care le ai, te ajuta sa iei cele mai bune decizii si sa afli informatiile pe care doresti sa le afli, in cel mai scurt timp. De asemenea, te ajuta sa faci rezervari la restaurante sau in alte locuri in care iti doresti sa ajungi si nu ai timp sa suni.

Prin intermediul Google Assistant, aplicatia isi va dea seama de felul in care tu te exprimi si, cu ajutorul functiei smart reply, vei putea raspunde foarte repede la mesaje.

Ceea ce mi-a atras atentia in ceea ce priveste posibilitatile aplicatiei Google Allo este modul "Incognito". Ce inseamna acest lucru? Pe langa faptul ca ai posibilitatea sa trimiti mesaje cu termen de valabilitate (mesajele din aplicatie sunt criptate si odata sterse, acestea nu mai pot fi recuperate), vei putea purta o conversatie fara ca aceasta sa fie pastrata in istoricul aplicatiei.

3. Iti ofera informatiile pe care ti le doresti

Daca doresti sa afli care este scorul unui meci sau daca a castigat echipa ta preferata, aplicatia ce se va lansa in curand iti ofera aceste informatii, iar tu nu trebuie decat sa intrebi: in scris, folosind "@google" in mesajele tale sau verbal. 

Intr-adevar, aplicatia seamana cu Snapchat in ceea ce priveste faptul ca poti trimite mesajele si, dupa ce acestea sunt primite si citite, ele se sterg definitiv, insa Google Allo are o bila alba deoarece ai posibilitatea sa alegi daca iti doresti sau nu acest lucru.

Mai jos gasim un video cu o scurta prezentare a noii aplicatii pe care suntem siguri ca o veti testa, chiar si din curiozitate.

  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.