Google AdWords lanseaza extensiile de pret

Google AdWords lanseaza extensiile de pret, ele fiind pozitionate sub forma de randuri, ceea ce va duce cautarile organice si mai jos in pagina. Extensiile se acceseaza din tab-ul "Ad extensions" si pot fi adaugate in cont, campanie sau la nivel de grup.
Cu ajutorul lor vei putea oferi clientilor mai multe informatii legate de serviciile sau produsele tale. De exemplu, daca ai un salon, poti oferi informatii despre: vopsit, tuns, coafuri, impletituri etc. Poti adauga preturile specifice pentru fiecare serviciu in parte. Astfel, vei economisi banii pentru ca potentialii clienti vor sti informatiile din timp, inainte de a da click pe anuntul tau.

Aceste extensii vor fi disponibile pe toate conturile incepand cu zilele urmatoare si vor arata ca in poza de mai jos.

Discutia de pe forumul Google+ o gasiti aici.

Google AdWords
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.