GeniusShop.ro – Magazin online cu panou de administrare

 
DESPRE CLIENT
Va prezentam un nou proiect marca Play Solutions: magazinul online GeniusShop.ro. Genius Shop se afla pe piata din Romania din 2016, avand obiectivul de a veni in intampinarea clasei de mijloc a cumparatorilor cu o varietate de articole la preturi abordabile, promovand propriile branduri: VICTRONIC & GRUNBERG. Toate produsele sunt fabricate in acord cu standardele europene de calitate. Ambele branduri sunt recunoscute pe piata, cumparatorii au capatat incredere ca urmare a prezentei noastre pe piata romaneasca. In aceasta perioada au extins gama articolelor electronice si de uz casnic distribuite.

Site-ul este realizat pe o platforma open source care permite administrarea continutului cu usurinta si este Google friendly.
Vedem detalii aici: GeniusShop.ro.

TEHNOLOGII FOLOSITE:
HTML5
CSS3
MySQL
JavaScript
AJAX
PHP5.4

SERVICII OFERITE
Designul ales este unul modern si atractiv, responsive pentru toate dispozitivele existente.
Site de prezentare cu panou de administrare

GeniusShop
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.