Facebook ia in calcul impartirea News Feed-ului in 2 categorii

 

 

 

 

 

 

Facebook a inceput sa testeze idea impartirii News Feed-ului in doua sectiuni, una pentru postarile personale si una dedicata paginilor publice. Inca nu se cunoaste impactul pe care il va avea acest update daca va fi aplicat la scara mondiala, insa multi specialisti considera ca anumite afaceri vor avea de suferit, in cazul implementarii sale.

In prezent, nu exista nicio informatie care sa confirme ca noul update va deveni operational vreodata, insa dezvoltatorii Facebook au inceput deja sa-l testeze in 6 tari: Bolivia, Cambodgia, Guatemala, Serbia, Slovacia si Sri Lanka.

In tarile precizate, News-Feed-ul Facebook a fost deja impartit in doua, insa multi utilizatori inca nu au sezizat aceasta schimbare. In aceste conditii, companiile din tarile respective au avut mult de suferit, iar traficul lor s-a redus considerabil, de la introducerea update-ului.

Multe voci sustin ca aceasta ar fi o incercare de a ,,incuraja’’ anunturile platite si de a-i determina pe cei care se promoveaza prin Facebook sa-si cumpere dreptul de a aparea in News Feed-ul dedicat prietenilor si familiei. Utilizatorii din tarile supuse testului confirma ca postarile platite nu au disparut din News-Feed-ul personal.

In urma acestor controverse, vicepresedintele Facebook, Adam Mosseri a declarat printr-o postare pe blog ca scopul acestui test este doar de a intelege daca utilizatorii isi doresc o delimitare intre spatiul personal si cel public.

Cu toate acestea, Mosseri a confirmat ca testul va continua pentru cateva luni, insa a precizat ca nu exista vreun plan pentru implementarea definitiva a update-ului sau pentru extinderea testului in alte tari, decat cele 6.

  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.