Din 10 decembrie 2015 nu se vor mai afisa extensiile sociale – AdWords

 
Din data de 10 decembrie 2015, nu se vor mai afisa extensiile sociale in Google AdWords. Vorbim despre acea extensie care te anunta cati oameni sunt interesati de site-ul respectiv in Google+, conform exemplului de mai jos.

AdWords

Anunturile realizate cu ajutorul Google AdWords te ajuta sa iti promovezi afacerea, avand o multime de avantaje precum: alegerea locatiei unde doresti sa apara reclama, setarea orelor si zilelor cand doresti sa apara dar si alte lucruri care te fac sa optezi pentru publicitatea rapida si sigura oferita de Google AdWords .

Daca vei conecta Google AdWords cu Google+ , vei vedea in pagina de cautare a motorului Google aceste extensii sociale care apar impreuna cu anuntul platit Google AdWords. Acest lucru va mai fi posibil pana pe data de 10 decembrie 2015. Dupa aceasta data, vei putea folosi doar extensiile pentru sitelink-uri si instiintarile (Callout Extensions) , daca vei considera necesar sa fie publica prezenta afacerii tale in Social Media.
Mai mult decat atat, vor exista 2 linii pentru extensii, atunci cand vor aparea reclamele.

Pentru o cotatie de pret - Campanii AdWords | Publicitate online - contactati-ne aici!
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.