Contacteaza-ne!Cere o cotatie de pret. Fara costuri sau obligatii

Despre noi

Ce stim sa facem

 

Lansata in 2012, Play Solutions SRL este o agentie full service interactiva cu capital romanesc 100%, care ofera clientilor sai solutii online de inalta calitate, personalizate și un design remarcabil. Inca de la inceput, am dezvoltat mai multe parteneriate de succes pe termen lung cu clientii nostri de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si in Europa.

Intelegem cat de importanta este afacerea ta, de aceea iti punem la dispozitie toate serviciile noastre pentru ca prezenta in mediul online sa fie cat mai vizibila, cu un design inovator si construit cu ultimele tehnologii agreate de Google.
Nu pot exprima pe deplin in cuvinte excelenta treaba pe care Play Solutions a facut-o pentru site-ul nostru de stiri. Proaspat lansati pe piata si ajutati de echipa Play Solutions am reusit rezultate remarcabile inca de la lansare. Multumim pentru siteul atractiv, informativ si usor navigabil. A fost o placere absoluta sa lucrez cu echipa lor. Designerul mi-a ascultat dorintele, iar rezultatul a fost unul cu mult peste asteptarile mele. Pot recomanda cu incredere oricui sa apeleze la serviciile Webdesign!
DANIEL CONTESCU, Sport24h.ro – site stiri
 
 
Ce oferim
Design responsive
Servicii complete pentru realizarea oricarui magazin online
Ultimele tehnologii agreate de GOOGLE
SEO: cu pana la 23% mai multi unici din prima luna
Play Solutions este o companie de web design cu experienta care ofera cea mai completa solutie in mediul digital pentru afacerea ta, de la branding la marketing. Apeland la serviciile noastre poti fi sigur ca vei economisi foarte mult timp si vei fi la curent tot timpul cu progresul proiectului tau.

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.