Aplicatia Twitter Engage masoara rezultatele in timp real

 

Twitter a lansat o noua aplicatie care ajuta persoanele publice, vedetele si celebritatile sa inteleaga rapid si in timp real cum sa isi creasca segmentul de piata. Twitter Engage este aplicatia disponibila de pe data de 21 iunie si este gratuita.

Aplicatia este de mare ajutor deoarece, in calitate de influentator pe Twitter, trebuie sa stii ce continut sa furnizezi celor care te urmaresc si ce anume poti imbunatati pentru a-ti putea multumi publicul si fanii. In poza de mai jos, puteti vedea o captura de ecran din aplicatie.

Twitter Engage analizeaza si examineaza toate pozele, videoclipurile, GIF-urile si toate activitatile de pe Twitter, permitand urmarirea eficienta a performantei.

Chiar daca aplicatia nu se adreseaza publicului larg, este bine de stiut faptul ca poti avea optiuni atunci cand vei administra un cont cu multi followeri. 

Twitter a aparut pe piata din data de 21 martie 2006, iar Jack Dorsey este CEO-ul companiei.

Twitter Engage
  • Optimizat pentru motoare de cautare
  • Design responsive (optimizat pentru mobil)
  • Intuitiv
  • Incarcare rapida
  • Panou de administrare prietenos

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.