Actualizare majora a unui algoritm de baza facuta de Google

 
Zineb Ait Bahajji (in franceza), Gary Illyes si John Mueller au confirmat, pe conturile oficiale de Twitter, actualizarea unui algoritm de baza.

In ciuda speculatiilor, ceea ce s-a asteptat a fi un update de algoritm Google Penguin, a fost doar o actualizare a algoritmului de baza. Schimbarile majore in motorul de cautare din ultima perioada nu au fost cauza unui update al algoritmului Google Penguin, desi se astepta aceasta actualizare.

Si cand spunem “actualizare de baza”, ne gandim la mai mult decat modificarea unor linii de cod dintr-un program imens. Desi Google Penguin si Google Panda sunt cele mai mari, dar si cele mai importante actualizari din ultimii ani, asta nu inseamna ca alte modficari nu au repercursiuni asupra rezultatelor din motorul de cautare.

Aceasta ultima actualizare de algoritm a iesit in evidenta deoarece este diferita, daca luam in considerare stirile recente care spun ca algoritmul de baza a fost integrat cu Panda.

“Panda este un algoritm aplicat pe majoritatea site-urilor, el devenind unul dintre semnalele noastre de baza. Acest algoritm masoara calitatea site-ului. Panda permite ca Google sa ia in considerarea calitatea site-ului si, in consecinta, sa ajusteze Rank-ul.”, a declarat un purtator de cuvant de la Google, conform www.thesempost.com

Panda a fost dezvoltat initial pentru a elimina continutul de slaba calitate. Acum insa, Panda a fost integrat in algoritmul de baza, el devenind astfel un element esential in orice pagina web.

CLIENTII NOSTRI

Class IT
CAT Music
BRCC Online
Coca Zaboloteanu
Venera Arapu
Pukka Food
Z-Performance
Laptop Garage

Portofoliul nostru de clienti

Echipa Play Solutions se mandreste cu proiectele pe care le desfasoara atat cu clientii din tara, cat si din strainatate. Parteneriatele noastre au ca temelie increderea si seriozitatea, reusind astfel sa mentinem o colaborarea de lunga durata cu fiecare client in parte.


Oferim solutii IT de inalta calitate si evoluam rapid pentru a sprijini dezvoltarea pietei, cat si pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de tehnologie.


Va prezentam, in aceasta sectiune, doar o parte dintre clientii cu care am transformat ideile in proiecte.